top of page
Ondernemershuis

Ondernemershuis

Één huis voor alle ondernemersvragen

Eén huis waar ondernemers terecht kunnen met al hun vragen rond ondernemen in en vanuit Leuven, dat was mijn droom. Die komt nu in vervulling, want in de zomer opent een ondernemershuis. En nog wel op een van de meest strategische plekken in de stad: in het vroegere Belfiuskantoor op de Bondgenotenlaan.


Wat de plek zo uniek maakt is dat alle relevante partners hier samen komen. Leuven MindGate, LE(J)ON en India House Leuven zullen er kantoor houden. Ook onze expatwerking International House Leuven zal er zijn intrek nemen. Want ondernemen in Leuven, dat betekent ook internationaal talent aantrekken en internationale partners zoeken.
Op de gelijkvloerse verdieping komt een pop-up ruimte voor innovatieve starters. ​ ​ ​ ​


Jonge of gevestigde ondernemers én internationaal ondernemerstalent zullen hier op één plek alle partners vinden. Ze moeten maar één adres onthouden voor hun vragen:


&Station, Bondgenotenlaan 103.


De verschillende partners zullen naar elkaar en hun netwerk doorverwijzen. Daarmee is ook duidelijk waarom de ampersand in de naam &Station staat. Verbinding tussen partners met andere ondernemers in de stad staat hier centraal.

bottom of page